Zoeken
  • Praktijk voor yoga, massage en begeleiding bij pijn
Zoeken Menu

Actie: Goede voornemens? Samen lukt het wel!


Bring a Friend


Ken je dat: je wilde dit jaar nu echt vaker de mat opgaan, maar na een paar weken … Bij Lots of Energy helpen we je ervoor te zorgen dat dit jaar jouw voornemens wel uitkomen! Samen lukt dat altijd beter. Tussen 21 en 25 januari 2019 is het daarom Friends Week. Jij, of iemand uit jouw netwerk, kan dan samen met een vriend/vriendin beiden gratis een les volgen. Kijk onderaan voor het lesrooster. Delen van deze actie mondeling of op facebook wordt erg op prijs gesteld!

Interesse? Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Zonnegroetworkshop zaterdag 4 maart Yoga Festival Artemis IJsselstein

In deze uitgebreide yogales werken we na voorbereidende oefeningen toe naar de Zonnegroet. Deze oude, vitaliserende serie draagt bij een zorgvuldige en regelmatige oefening bij aan versterking van je gezondheid. De zonnegroet wakkert het vuur in jou aan, stimuleert je om met je aandacht naar buiten te gaan, zodat je zin in de dag krijgt. Een ideale serie om juist in de lente (weer) mee te beginnen! Naast de yogales krijg je een korte inleiding in de betekenis van de zonnegroet en zijn functie in de yoga.

Dag & tijd: Zaterdag 4 maart 2017 van 09:00 tot 10.30 uur
Interesse? Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Bewaren

Wees snel: win 3 gratis yogalessen!

Geef jij gratis yogalessen cadeau in Nieuwegein?

Vrijdag 7 oktober is het dus Nationale Ouderendag 2016. Een dag waarop duizenden wensen van ouderen in vervulling gaan! Wil jij hieraan mee doen? Dat kan!
Ken jij een (wat) oudere buurman of -vrouw, vriend of vriendin die je graag verwent of gun je je moeder, vader of bv. partner een paar heerlijke, ontspannen uurtjes voor haar/hemzelf? Doe dan mee met deze mooie actie!
Vanwege Nationale Ouderendag geeft Yoga Lieke een pakketje van drie gratis lessen seniorenyoga ter waarde van € 24,- cadeau*.  Laat voor 6 oktober a.s. weten wie jij deze drie lessen gunt en waarom via dit contact formulier…(lessen zijn op woensdagochtenden van 11:00 – 12:00 bij Katsudo Kenpo, 2e verdieping, geen lift aanwezig. Het pakketje is een half jaar geldig) De uitslag wordt bekend gemaakt op Nationale Ouderendag.

Nu ook hatha yoga op dinsdagavond!

De lessen beginnen weer. Ben jij er ook klaar voor?
Yoga Lieke start weer op 22 augustus. Het lesrooster:
– maandag:     hatha yoga                        19:30 – 20:30         (Wijkhuis De Steeg, Hoornseschans)
– dinsdag:        hatha yoga                        20:00 – 21:00        (Katsudo Kenpo, Herenstraat 100)
– woensdag:    hatha yoga                       09:30 – 10:30        (Katsudo)
– woensdag:    seniorenyoga                 11:00 – 12:00         (Katsudo)
– vrijdag:         zwangerschapsyoga     09:30 – 10:45         (Katsudo)
(Ter informatie: ik ben in gesprek met de gemeente om op korte termijn korting te bieden als je een Nieuwegein Stadspas bezit. Als je hier gebruik van wilt maken, neem even contact op)

Zomer Yoga in het Natuurkwartier 2016

nu met 25% vroegboekkorting *

lieke in actie

Ontdekken of yoga iets voor jou is? Stoppen jouw lessen, maar wil je toch blijven oefenen? Lekker bewegen in de natuur? Dan is yoga in het Natuurkwartier iets voor jou!

Deze hatha yoga is geschikt voor iedereen. Als het nog fris is, doen we vooral staande en zittende oefeningen. Neem zelf een strandlaken of matje mee, een dekentje en draag warme, makkelijke kleding. Je kunt een of meerdere keren meedoen. (*aanmelden hoeft niet. Wil je de vroegboekkorting gebruiken? Dan graag wel aanmelden vóór 9 juli èn inschrijving voor minimaal 4 keer)

Tijd: zaterdagen van 9:00 – 10:00 uur (8:50 verzamelen bij de ingang van Jack’s Grillhouse)
Data: juli: 2, 9 en 30; augustus: 6, 13, 20, 27; september: 3, 10
Prijs: €8,- (vroegboekkorting of U-pas: €6,-; gepast betalen of overmaken)
Aanmelden: 06 – 19 322 310; info@yogalieke.nl

logo natuurkwartier