Zoeken
  • Praktijk voor yoga, massage en begeleiding bij pijn
Zoeken Menu

Klankschaalmassage

Een klankschaalmassage geeft het lichaam diepe ontspanning. Je lichaam bestaat voor het merendeel uit water. Water geeft de trilling van klankschalen goed door, zodat je van binnenuit gemasseerd wordt. Klanken maken via hun trilling spanning en/of blokkades in het lichaam los waardoor afvalstoffen beter afgevoerd worden en er meer balans komt. Dit versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam en is erg rustgevend bij slaapproblemen en andere spanningsgerelateerde klachten.

Een massage kan als ontspanning prima op zichzelf staan, maar soms zijn bij fysieke of emotionele blokkades meerdere massages nodig om het effect goed te kunnen ervaren.

Bij een klankschaal massage lig je met gesloten ogen en gemakkelijke kleding op een massagetafel en worden klankschalen op of om je heen geplaatst en zacht aangeslagen. Jij hoeft niks te doen, alleen de klanken te ervaren en te genieten!
Een behandeling duurt ruim een uur, inclusief voorgesprek en afronding met een kopje thee. Het is goed om ten minste een uur voor de behandeling niets te eten en de eerste twee dagen erna veel water te drinken.

Contra-indicaties: trombose, ernstige spataderen, epilepsie, pacemaker/ernstige hartklachten, tijdens chemotherapie en zwangerschap (m.n. 1e en laatste 12 weken).

Kosten: € 42,50 per massage. €195,- voor een pakket van 5 behandelingen. Boek hier.